Midt i smørøyet

En unik mulighet til å bo midt i byen med nærhet til alt du måtte drømme om. Med Solsiden, Midtbyen og Bakklandet på hver sin kant av bygget er dette en beliggenhet av de sjeldne. Du befinner deg også i et knutepunkt i forhold til kollektivtransport med bussholdeplass rett utenfor. Jernbanen og Pirterminalen finner du også innen gangavstand, og med flybuss rett utenfor døren skal du lett kunne komme deg dit du måtte ønske.

Spisesteder

Nærmeste nabo er Adressabygget med den splitter nye restaurantrekka som leder an hele veien inn til Solsiden i den ene retningen, og til Bakklandet med sin sjarm i den andre. Her er du i nærheten av restauranter, kafeer og barer som tilfredstiller alle smaksløker i alle prisklasser. Et sosialt mekka blandt alle byens minglere. Kjenn lukta av nykvernet kaffe fra en av byens beste baristaer bare ved å stikke nesen ut vinduet. Eller hva med en spennende coctail, en pils med venner eller nyt en flaske champagne for å feire? Du har også alt av butikker og kjøpesenter i gangavstand. Om du ønsker deg kajakk eller nye sko, eller bare en liter melk, så finner du det like i nærheten.

Kunst og kultur

Du har også alt det flotte Trondheim har og by på av kunst og kulturaktiviteter i umiddelbar nærhet. Om du ønsker en koselig spasertur inn til byen for å nyte galleriene, gå tur langs Nidelvens nye tursti, eller kanskje du har vært så heldig å ha billetter til PSTEREO festivalen? Med alt dette innen gangavstand fra huset ditt, Pstereo, Olavsfestdagene, Kosmorama, Matfestivalen for å nevne noen, skal du ikke kunne kjede deg. Tiden for å finne parkering og komme seg inn og ut av byen, er nå historie. Ta turen på kino og bruk 3 minutter på å gå bort.